Turquoise! Тиркиз! Turkuaz! New video!

ТИРКИЗ: нов спот од БАКЛАВА! По успешната концертна промоција на албумот што ја имавме во петокот, во МКЦ, Баклава ви го презентира новото музичко видео за песната „Тиркиз“. https://www.youtube.com/watch?v=PPLbjJZr8Ks Видеото е изработено од продукцијата на „091“, и режијата е на Јана Мишо. Шминка: Ирена Сенокозлиоска. Музика: Елена Христова, текст: Сибо. Елена Баклава - вокали, Дејан …