Четворката е новиот албум!

По неколку години создавање конечно излегува четвриот албум на групата Баклава. Јубилеен со своите четири страни. Богат со 13 песни, огромна екипа, различни жанрови и е вртење на сосема нова страница. Создадовме светска музика. Вложивме многу. И мака и љубов. Сметаме дека е ова најдобриот албум што сме го направиле до сега, и сме многу …

Rubin, the herald of the new album

We are happy to announce that the herald song of our latest album, the scarlet song titled "Rubin" (Ruby), sung in Macedonian, made for all the shades of red, also listed in the soundtrack of the movie “The Golden Five” is now available everywhere. Please be our guest and enjoy ❤ Spotify Apple Music iTunes Google Play …