Баклава во МКЦ! „4“ live @ MKC!

Баклава со концерт во МКЦ, Кино Фросина, 28.02.2020. Од 21 часот. Промоција на албумот „4“.
Билети во МКЦ или тука: https://bileti.mkc.mk/index.php?

Ја најавуваме концертната промоција на новиот албум „IV“.  Истиот ќе биде достапен и на винилно издание, кое ќе може да го набавите на промоцијата. Закажаната средба е на 28 февруари, во киното „Фросина“ во МКЦ. Втор концерт нема да има, а специјални гости на концертот ќе бидат фанскатичните „Суперхикс“.

No photo description available.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: